Ariana FC öppnar kansli med Olivera Grujic i spetsen

I enlighet med planerna satsar klubben framåt med ett nytt kansli på Kroksbäcks IP och Olivera Grujic som vår nya föreningskonsulent.

Inför att Kroksbäcks IP snart är färdigrenoverad har vi flyttat in i vårt nya kansli och är glada att kunna presentera Olivera Grujic som vår nya föreningskonsulent och kansliansvarig. Hon värvades från Lilla Torg FF, där hon har arbetat sedan 2011 och har en gedigen erfarenhet av att utveckla och förvalta en kvalitativ verksamhet.

Olivera kommer att ha en nyckelroll i att bygga upp en professionell struktur för vår ungdomsverksamhet, samtidigt som hon blir en viktig länk mellan kansliet och våra medlemmar. Vi ser detta som ett steg i rätt riktning för att skapa en mer sammanhållen förening där våra unga spelare får de bästa möjliga förutsättningarna.

Norlla Amiri, klubbchef i Ariana FC, kommenterar:

– Att få in Olivera i organisationen är en del av vår långsiktiga plan att stärka ungdomsverksamheten och minska avståndet till A-laget. Hennes erfarenhet och engagemang kommer vara ovärderliga för att skapa en professionell och trygg miljö för våra unga spelare. Vi vill bli en av regionens bästa ungdomsverksamheter inom en kort framtid och Olivera kommer att vara den första pelaren i denna satsning.

Olivera Grujics kommentar om sin nya roll:

– Det som verkligen lockade mig till Ariana FC är den ambitiösa satsningen på ungdomssidan. Ledningen har redan visat vad de går för med A-laget, och nu vill de lägga samma engagemang på att bygga upp en stark ungdomsverksamhet. Klubben har uttalat höga ambitioner, och den kaxiga utmaningen att skapa en av regionens bästa ungdomsverksamheter är precis det som motiverar mig. Jag ser en fantastisk potential här, och det är det hårda arbetet som nu kvarstår. Min roll kommer att vara att bidra till att få kansliet att fungera som basen i denna satsning och se till att vi lyckas nå våra mål.

Klubben kommer nu att satsa på att skapa en professionell verksamhet i samband med att Kroksbäcks idrottsplats snart står klar med en ny konstgräsmatta och förbättrad belysning. Med denna grund kan vi äntligen påbörja den satsning på barn- och ungdomssidan som vi har efterlängtat.

Välkommen, Olivera!

Foto: Ibrahim Miftar

#Ariana FC