Sadmir Zekovic skriver på för Ariana

Ariana FC är stolta att meddela att anfallaren Sadmir Zekovic, född 1994, har skrivit på för klubben.

Med en bakgrund som innefattar spel i bland annat MFFs akademi, Fylkir (Island), AFC Eskilstuna, Östersunds FK och Jönköpings Södra IF, kommer Sadmir till Ariana senast från BK Olympic.

Sadmir, som är känd för sin målfarlighet och förmåga att kombinera med sina lagkamrater, har imponerande 26 mål och 10 assist på 143 spelade matcher i sin karriär. Med den erfarenheten i ryggen ser vi fram emot att se honom förstärka den offensiva delen i truppen.

Sadmir Zekovic kommentar: “Känslan är fantastisk! Jag är mer taggad än någonsin och tror att detta är precis rätt miljö för mig att förvandla min energi till något riktigt bra. Mina ambitioner är i linje med Arianas: att utvecklas och ta nästa steg. Först och främst vill jag säga att ni, fansen, är fantastiska. Jag har varit en av er i många år, och nu får jag äntligen spela för er på planen. Jag ska inte göra er besvikna! Det finns ingen bättre lärare än motgångar.”

Sportchefen Omid Hushmands kommentar: “Sadde blir en perfekt förstärkning till laget i slutspurten av den här säsongen. Han kommer till oss med en enorm hunger att prestera. I Sadmir får vi en spelare som både kan kombinera med sina medspelare och göra mål.”

#ArianaFC