Roman Zadran ansluter till Ariana från Parma

Anfallaren Roman Zadran, född 2005, ansluter till föreningen efter att ha spelat för både Malmö FF och Parma Calcio 1913.

Roman Zadran ansluter till Ariana från Parma

Ariana FC är stolta att presentera ett spännande tillskott till truppen. Anfallaren Roman Zadran, född 2005, ansluter till föreningen efter att ha spelat för både Malmö FF och Parma Calcio 1913.

Roman, född och uppvuxen i Rosengård, inledde sin karriär i MFFs akademi där han snabbt visade sin potential som en målfarlig anfallare. Zadran jämfördes ofta med Zlatan på grund av sin bakgrund, storlek och spelstil. I ungdomslagen imponerade han stort innan han som 16-åring tog steget ut i Europa för att fortsätta sin utveckling i Parmas anrika akademi. I Italien spelade Roman 18 matcher och gjorde 9 mål innan han olyckligtvis ådrog sig en knäskada som höll honom borta från spel i nästan två år.

Roman Zadrans kommentar: “Det känns skönt att allt är klart nu och att jag är tillbaka på plan. Har följt Arianas häftiga resa från dag ett och klubben har alltid stått mig nära hjärtat. Nu är jag äntligen här och kan förhoppningsvis hjälpa klubben att ta ännu fler kliv framåt. Efter skadan är det viktigt att komma rätt in i det. Med värmen och kärleken som Ariana ger är det den perfekta platsen för mig. Mina ambitioner och mål är först och främst att vara så stark som möjligt, hjälpa laget framåt och göra många poäng. Till de underbara Ariana-fansen, jag hoppas att vi ses snart. Tills dess, fortsätt ha det bäst och gasen i botten i Ettan.”

Sportchefen Omid Hushmands kommentar: “Det är fantastiskt att få igenom denna värvning. Roman är en supertalang med enorm potential att gå långt med sin fotboll. Med sina 193 cm och tekniska begåvning kommer han att röra om det för alla lag vi möter. Vi märker hur ambitiös och hungrig Roman är på att dra igång detta, och att hans hjärta redan slår i Arianas färger bådar gott för alla parter.”

#ArianaFC