Biljettsläpp: Ariana FC – IFK Göteborg

Nu är det äntligen fastställt var matchen ska spelas och biljetterna finns nu att köpa genom TicketCo. Köp din biljett redan idag och var med på denna historiska kväll då vi tar emot Allsvenska IFK Göteborg på Malmö Stadion.

Den 22 augusti kl. 18:30 spelar Ariana FC mot IFK Göteborg i den andra omgången av Svenska Cupen. För första gången någonsin möter Ariana FC ett Allsvenskt lag i en tävlingsmatch – och det är ingen mindre än IFK Göteborg med sina 18 Allsvenska titlar. Det är också en av de sista gångerna vi får uppleva en tävlingsmatch av denna kaliber på den legendariska Malmö Stadion innan den rivs nästa år.

Malmö Stadion är en arena med en rik historia; här har Pelé spelat sin första VM-match 1958, och det var Zlatans “första hemmaplan” i hans seniorkarriär. För IFK Göteborgs fans är det en sista chans att se sitt lag spela på denna historiska mark.

Låt oss samlas som stad och hylla Malmö Stadion en sista gång. Ta med familj, vänner och alla fotbollsälskare för att fylla läktarna och skapa en minnesvärd kväll. Detta är inte bara en match – det är en chans att säga farväl till en ikonisk plats som har gett vårt Malmö så många fantastiska minnen.

OBS! Säsongskorten gäller inte i denna match och vi uppmanar alla att köpa biljetter i förväg för att undvika långa köer på plats!

Du kan köpa din biljett här: https://arianafc.ticketco.events/se/sv/e/ariana_fc__ifk_gteborg

ArianaFC #SvenskaCupen #IFKGöteborg